oad-coevorden

Doe mee

Deelnemen aan de Open Atelier Dagen Coevorden

Heeft u interesse om deel te nemen aan de Open Atelier Dagen Coevorden? Vul dan het aanmeldformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmeldformulier

  Let op! Aanmelden betekent niet direct deelname!
  Jaarlijks in oktober selecteert de organisatie de kunstenaars die een uitnodiging ontvangen om deel te nemen. Aanmelden betekent dus niet direct deelname. Wij hanteren de selectie om tot een evenredige verdeling van max. 36 ateliers over de gehele gemeente te realiseren. 

  Aanmelden van nieuwe ateliers kan tot 25 november voor de komende editie in maart volgend jaar. Na aanmelding ontvangt de kunstenaar een ontvangstbevestiging en begin december bericht over deelname.

  De eigen bijdrage is € 40,- voor solo deelname en € 80,- voor twee of meer personen op een locatie.

  Promotie route
  De organisatie verzorgt een folder en poster. Op de website van de Open Atelier Dagen Coevorden worden alle kunstenaars gepresenteerd met een foto van hun werk, adresgegevens en link naar de website.

  Van iedere deelnemer wordt verwacht dat hij/zij helpt met de verspreiding van de folders en -posters in de eigen omgeving. Deze worden een maand van te voren uitgereikt op een speciale koffie-ochtend waar alle deelnemers voor uitgenodigd worden. 
  De organisatie zorgt verder voor publiciteit in kunst- en evenementenagenda’s, dag- en weekbladen, regionale omroep en sociale media.